Atelier Nanna

Shop

Despre Nana

Pantaloni, rochii și fuste sunt creații ce deschid porți către imaginație și creativitate. Materialele fine se transformă în rochii vaporoase și pline de culoare, fuste jucăușe cu volane și pantaloni confecționați pentru a evidenția feminitatea și libertatea de mișcare. Fiecare piesă este croită cu atenție la detalii, iar fiecare cusătură este realizată cu dragoste și îndemânare.

În cadrul Atelierului Nanna, o mână pricepută pictează manual anumite piese de îmbrăcăminte, dându-le o notă artistică și unică. Astfel, hainele devin nu doar simple obiecte de purtat, ci adevărate opere de artă care poartă amprenta talentului și imaginației croitoresei.

Atelierul Nanna nu este doar un simplu spațiu dedicat croitoriei, ci un sanctuar al eleganței și al expresiei personale. Fiecare haină creată aici poartă o parte din povestea celor care o poartă, iar atelierul este o punte între vis și realitate. Aici, doamnele și domnișoarele găsesc nu doar haine frumoase, ci și încredere în propria lor frumusețe și stil, căci fiecare creație este concepută cu grijă și pasiune pentru a aduce bucurie și satisfacție.

Atelierul Nanna, cu rafinamentul său unic și creațiile sale deosebite, continuă să facă inimile femeilor și copiilor să bată mai tare în fiecare zi. Este un loc în care croitoria se întâlnește cu arta și unde frumusețea se naște din mâinile dibace ale artizanilor pasionați.

Povestea Noastra

Atelierul Nanna

În inima pitorească a orașului Ploiești, se află un atelier de croitorie încântător denumit Atelier Nanna. Acest atelier magic se dedică cu pasiune creației de îmbrăcăminte pentru femei și copii, transformând materiale fine în piese unice și deosebite. Managerul său este o femeie iscusită, care pune suflet în fiecare cusătură și croială.

Când pășești în Atelier Nanna, ești primit de o atmosferă fermecătoare, îmbibată de mirosul dulce al materialelor noi și de culoarea viuă a firelor de ață. Fiecare centimetru pătrat de pânză pare să își dezvăluie povestea sa unică, în timp ce mânecile de broderie și cusăturile elaborate dansează în jurul tău.

Managerul atelierului, o adevărată artistă în ale croitoriei, este mereu atentă la dorințele și nevoile fiecărei cliente. Prin intermediul minții și mâinilor sale pricepute, transformă ideile și visurile în realitate, creând haine care îmbrățișează personalitatea și stilul fiecărei femei sau copil.

În Atelier Nanna, bluzele sunt pur și simplu opere de artă în sine. Fie că este vorba despre un model clasic și elegant sau unul inovator și nonconformist, fiecare detaliu este atent conturat pentru a evidenția feminitatea și frumusețea purtătoarei sale. Fiecare cusătură este executată cu măiestrie, iar mâneciile și gulerul sunt adesea decorate cu motive florale delicate sau broderii fine, care conferă unicitate și farmec.

 

Behind
the brands

Condus cu mândrie de o femeie înțeleaptă și talentată, atelierul este un loc în care visele devin realitate, iar bucăți de material prind viață sub mâinile dibace ale croitorilor.

Atelierul Nanna s-a născut din dragoste pentru tradiție și o dorință de a oferi femeilor și copiilor din comunitatea locală piese vestimentare deosebite, unice și de calitate superioară. În fiecare zi, atmosfera este încărcată de râsete, conversații vesele și sunetul mașinilor de cusut care își fac măiestria simțită în fiecare cusătură.

Atelierul Nanna este mult mai mult decât un loc de croitorie. Este un simbol al feminității, al pasiunii pentru frumos și al măiestriei tradiționale.

Transport Sigur

Lucram cu cei mai buni curieri.

Plata cu cardul

Plati sigure cu cardul.

14-Zile Retur

Ai timp sufucient sa faci un retur

24/7 Suport

Suntem aici sa te consiliem

INSCRIE-TE LA NOUTATI

Abonați-vă la buletinul informativ săptămânal pentru 
ultimele actualizări